Consultation

We launched a consultation programme earlier in June and July. Over 200 local residents have responded to the postal and online surveys with 73% agreeing that the new cultural venue will benefit the local community. More than 2,000 individuals had visited our website during the consultation period. In addition, we met with numerous local groups and businesses leading up to this process. We would like to thank everyone who has provided their feedback. Feedback from local residents has been useful in helping us refine our proposals and create a shared vision with the local community. We have now submitted a planning application to the London Borough of Waltham Forest. The Council will soon carry out further statutory consultation and review the application before making a decision at the Planning Committee meeting. In this virtual exhibition, you can find out more about the details of our submitted proposals for The Collective Blackhorse Lane. If you have any queries or want to speak to us about the proposals, please get in touch using the details in the Contact Us page.

Sign up to our mailing list!

Sign up to get up-to-date news about the project.

Get in touch!

If you have any questions about the project, please get in touch

Contact us